PROIECTE-NOI.RO
Proiecte Imobiliare de Vanzare sau Inchiriere
 
Prima Pagina    Contact  


Apartamente noi de vanzare

Unirii Decebal
Cismigiu Stirbei
InCity Residences
North Area Lake View
Herastrau Lake View
My Residence-Nordului
CISMIGIU


Apartamente noi de inchiriat

My Residence-Nordului
Primaverii Residence


VODAFONE


ORANGE


e-Mail
andrei.alcea@eimob.ro


Persoana de Contact
Andrei ALCEA


TRIMITE UNUI PRIETEN!

Termeni de utilizare
Reguli de confidentialitate
Protectia datelor cu caracter personalProiectul Rezidential North Area Lake View

Ansamblul Rezidential North Area Lake ViewEste un complex rezidential de lux de 5 blocuri pe structura S+P+7+8R situat in zona de nord, ofera acces rapid catre Nordul si centrul Bucurestiului.
Apartamentele din Vest si Sud ofera o panorama deosebita la Lacul Herastrau, Lacul Floreasca si Parcul Bordei.
Primele trei imobile au termenul de finalizare stabilit pentru mai 2009.

NORTH AREA LAKE VIEW se invecineaza cu cel mai exclusivist cartier Bucurestean – Primaverii, cu Parcul Herastrau, si este la numai cateva minute de centrele financiare, complexul comercial Baneasa, linii de transport in comun, statia de metrou Aurel Vlaicu, precum si scoli si gradinite.
NORTH AREA LAKE VIEW integreaza cinci cladiri oferind 200 apartamente, locuri de parcare dar si spatii amenajate de o echipa specializata in peisagistica.
Apartamentele sunt configurate in functie de dorintele clientului, urmand ca acestea sa fie personalizate impreuna cu o echipa de arhitecti specializati in design interior, ramanand insa in perfecta armonie cu stilul NORTH AREA LAKE VIEW.
Complexul este alcatuit din garsoniere spatiose, apartamente exclusiviste de 2, 3, 4 si 5 camere dar si duplexuri, toate avand terasa.
Parterul este conceput pentru a oferi servicii de diferite tipuri: de la magazine apartinand brand-urilor de lux, pana la saloane de frumusete ori restaurante, ce vor beneficia de intrari separate.
In interiorul complexului se afla o curte interioara de 3.000 mp amenajata cu fantani arteziene, loc de joaca pentru copii, spatii verzi, gazon, si conifere.
Accesul in interiorul complexului NORTH AREA LAKE VIEW se va face pe baza de cartela, securizarea intrarii fiind completata de o receptie pazita 24h/24

Structura:
Structura corpurilor de cladire este mixta in cadre si diafragme din beton armat. Zidaria este termoizolata, alcatuita dintr-un strat de BCA de 24cm grosime si unul de polistiren de 10cm grosime, completata de o tencuiala decorativa pe nuante Crem. Fatada este astfel structurata dupa model german, tip Baumit. Glafurile exterioare cat si cele interioare sunt din granit de 2 cm. Tamplaria exterioara este Veka (Germania), PVC armat cu profil de otel (Veka), nuanta Venge. Terasele hidro si termoizolate vor fi din membrane bituminoase si armatura polistiren, avand balustrade de otel si pardoseala de gresie portelanata (Italia).

Instalatii:
Instalatiile executate la NALV sunt realizate cu materiale de cea mai buna calitate si respecta toate cerintele impuse de standardele de calitate in vigoare. In acelasi timp sunt instalatii cu o realizare moderna care utilizeaza cele mai noi tehnologii de conceptie.
Instalatiile termice si sanitare sunt realizate din teava din polipropilena reticulata, din fibra compozita sau cu strat de insertie din aluminiu, ambele fiind solutii eficiente atat in ceea ce priveste asigurarea parametrilor de utilizare optima a instalatiilor cat si in ceea ce priveste rezistenta superioara in timp a acestora. Materialele sunt in plus si foarte rezistente la difuzia de vapori si au dilatari termice cu valori foarte reduse.
Tevile si piesele de legatura sunt furnizate de firma germana AQUATHERM, tehnologia de imbinare fiind prin polifuziune electrica, ceea ce confera practic un caracter indestructibil si extrem de rezistent in timp instalatiilor.
Tevile sunt alese astfel si din punct de vedere al pierderilor de caldura, acestea fiind mult mai mici in comparatie cu alte materiale. Pentru reducerea la maxim a acestor pierderi de caldura tevile sunt si izolate cu izolatie din cauciuc marca ARMSTRONG-Germania.
Realizarea mediului ambiant, optim, se face printr-o retea arborescenta de radiatoare, acestea avand un grad mare de transfer termic, datorita constructiei din elementi din aluminiu. Radiatoarele au o deosebita rezistenta in timp fiind conforme cu cerintele impuse de standardele in vigoare. In plus radiatoarele din aluminiu sunt de buna calitate, furnizor NOVA FLORIDA-Italia, avand si o deosebita valoare estetica.
Pentru regimul de vara s-a ales solutia utilizarii aparatelor de aer conditionat multisplit, solutie care confera o buna estetica spatiilor de locuit, asigurand in acelasi timp parametrii interiori de comfort. Aparatele sunt de cea mai buna calitate si in plus utilizeaza freon ecologic. Furnizarea agentului termic, atat pentru incalzire, cat si pentru apa calda menajera, se realizeaza intr-o centrala termica de ultima generatie, compusa din trei cazane din otel de 1750KW fiecare, furnizata de firma VIESSMANN – Germania, cu un grad ridicat de automatizare, cu functionare in cascada, reglajul realizandu-se intr-un tablou de automatizare specific. Functionarea centralei se face functie de temperatura exterioara ea putand fi programata sa lucreze in diverse situatii, iar injectoarele cazanelor sunt cu ardere in modulatie ceea ce determina cel mai scazut consum de combustibil posibil. Evacuarea gazelor de ardere se realizeaza prin intermediul a trei cosuri din otel inoxidabil, bine izolat la interior ce confera cel mai bun grad randamentului arderii gazelor naturale.
Prepararea apei calde se face intr-o instalatie cu schimbatoare de caldura si vase de acumulare, complet automatizata pentru asigurarea in orice moment a cantitatii necesare de acm dorita. In plus instalatia are in dotare si un sistem de recirculare a apei calde ceea ce inseamna ca in permanenta la consumator fiind asigurata apa calda. Instalatiile de evacuare a apelor uzate sunt realizate din polipropilena, cu grad mic de frictiune si cu deosebita rezistenta in timp.
Instalatiile electrice sunt realizate astfel incat sa fie cat mai eficiente si sa asigure necesarul optim de energie electrica impus de consumatorii individuali. Sunt realizate din conductori din Cu de diverse dimensiuni cu rezistente optime la solicitari termice si electromagnetice. Echiparea tablourilor electrice are la baza cele mai bune aparate de protectie la scurtcircuit si suprasarcina cu grad mare de rezistenta in timp si actionari multiple.
Toate materialele utilizate sunt furnizate de cei mai buni producatori in domeniu, care activeaza pe piata din Romania, punerea lor in opera realizandu-se numai dupa verificarea acestora si numai insotite de certificatele de calitate si de agrement impuse de cerintele de calitate in vigoare.

Finisaje:
Usile de intrare in apartament sunt metalice nuanta fiind de Nuc, cele de interior furniruite disponibile in nunatele Venghe, Stejar, Nuc, Cires si Alb, import Cehia. Parchetul este laminat de la Costamit (Germania), de 10 mm grosime, in nuante de la Venghe pana la Fag Alb.
Faianta si gresia sunt produse in Italia disponibile intr-o gama variata de nuante (distributie Delta/Romstal).
Obiectele sanitare sunt de cea mai buna calitate (Romstal, Delta).
Caloriferele sunt de aluminiu tip Seven-Romstal (Italia).
Fiecare camera este prevazuta cu prize TV si de telefon, intrerupatoare si prize de curent de la Viko/Gewis.
Terasele si balcoanele sunt prevazute cu gresie portelanata rezistenta la temperaturi extreme (Italia) din gama Karolina (30cm/30cm). Intrarea in imobil este finisata cu granit (Italia).

Utilitati:
Toate cladirile sunt prevazute cu ascensoare electrice de lux marca Schindler de 8 persoane (625kg) cu panou de control cu microprocessor, cu 180 de conectari / h in regim normal, si sistem automat de telealarma (linie telefonica), finisajele sunt din inox tip ‘brushed’ de culoare Palermo yellow, iar podeaua este din granit de culoare maro. Liftul este prevazut cu bariera electrica de protectie cu fotocelula, plafonul este iluminat cu tuburi de neon prin scafe de lumina redand un aspect de oglinda. De asemenea, fiecare cladire va dispune de scari de granit rezistent la uzura importat din Spania.
Accesul subteran catre zona de parcare se face pe baza de telecomanda (Hoermann-Germania), iar cel de suprafata prin intermediul interfonului.PRETURI
Preturile in August 2008 au fost intre 3000 - 3500 E/mpc.
Acum va puteti permite si dvs sa locuiti intr-una din cele mai frumoase zone ale Bucurestiului !
Faceti o oferta (pe metru patrat) si va vom raspunde in cel mai scurt timp !

Suprafetele construite (utile) ale apartamentelor de vanzare sunt :

-garsoniere de 60 (48,80) mp, orientare V

-apartamente de 2 camere de 90 (74) mp, orientare V si N
-apartamente de 2 camere de 86 (72) mp, orientare V
-apartamente de 2 camere de 85 (70) mp, orientare E
-apartamente de 2 camere de 78 (64) mp, orientare N

-apartamente de 3 camere de 132 (113) mp, orientare N si E
-apartamente de 3 camere de 128 (106) mp, orientare S si V
-apartamente de 3 camere de 116 (100) mp, orientare S si V
-apartamente de 3 camere de 131 (111) mp, orientare V
-apartamente de 3 camere de 116 (100) mp, orientare V si N
-apartamente de 3 camere de 119 (85) mp, orientare S si E
-apartamente de 3 camere de 133 (115) mp, orientare E
-apartamente de 3 camere de 116 (100) mp, orientare E si N

-apartamente de 4 camere de 139 (117) mp, orientare S si V
-apartamente de 4 camere de 174 (148) mp, orientare S si E
-apartamente de 4 camere de 163 (140) mp, orientare S si VPublicitate

Proprietati-in-Strainatate.ro

Open-Space.ro
Inchirieri si Vanzari Spatii Comerciale si de Birouri

Rent-to-Buy.ro
Inchirieri apartamente cu optiunea de cumparare

Sun-Power.ro
Vanzari Panouri Solare, Turbine Eoliene

Prima Pagina    Contact